Najnovšie recenzie zo sekcie Dokovacie stanice pre gamepady a konzoly
- konecne som sa zbavil tuskovych bateriek
- pohodlny
- pridany dlhy prakticky kabel
- stav nabitia pomocou led diody
- adapter nepridavaju, ale da sa pouzit z mobilu
- Ok
- Pekný dizajn
- 2x batéria
- Pekné prevedenie, funguje ako má. Spokojnosť.
po par dnoch nenabija synchronne, vzdy iba jeden ovladac
Super výdrž batérie,kábel na nabíjanie súčasne dvoch batérií.Odporucam, super cena.
- Vyhodna cena
- Stojan pekny aj ako doplnok
- Ovladace zapasuju ihned
- Rychle nabijanie
- funguje bez problémov
zatiaľ žiadne
Absolutna pecka v rieseni napajania bezdrotovych Xbox ovladacov. Miesto bateriek vlozite specialnu baterku, ktora je upravena tak, ze ked dohrajete, polozite ovladac do kolisky a bateria sa bude dobijat. Tym padom sa vam uz nestane, ze pojdete hrat hru a zistite, ze v ovladaci mate vybite baterie. Navyse ma koliska aj pekny, decentny indikator, ktory zelenou farbou oznacuje, ze bateria je nabita, cervenou ze sa nabija.
Veľmi spokojný
- Rýchloť dodania tovaru
- Za cenu co sa predava tento set, je to bezkonkurencne a este je tam aj kabel.
- dobijanie bez bateriek
- Veľmi jednoduché uloženie ovládača
- Rýchle nabíjanie
- Adaptér nie je priamo v tele nabíjačky, ale mimo. Z toho dôvodu sú v balení 2 pomerne dlhé káble.
Venom VS2871 Xbox Series S & X Charger and 2 Batteries
Pridané: 21. februára 2023
(naposledy upravené 21. februára 2023)
Zakúpený v Alza.sk
Dlha výdrž batérie
- nevýhodou je asi cena cca 50 eur.
Ak chcete hrať konzolové hry s klávesnicou a myškou tak je to OK. Adaptér je možné nastaviť pomocou mobilnej aplikácie VLead, nastavuje sa citlivosť myšky prípadne si prednastavíte niektoré klávesy. Nastavuje sa to cez bluetooth. Ja som adaptér kupoval k Xboxu Series X. Treba zapájať podľa návodu = zapnúť konzolu, pripojiť adaptér, do adaptéra zapojiť klávesnicu a myšku následne pripojiť ešte vypnutý ovládač od konzoly a keď je všetko pripojené potom zapnúť aj samotný ovládač (gamepad). Adaptér podporuje aj bezdrôtovú klávesnicu a myšku. Mne osobne sa hrá dobre aj s gamepadom, ale chcel som si vyskúšať aj tento adaptér. Treba si potom aj odskúšať, ktoré klávesy na čo fungujú, ale je to aj v popise v aplikácii. Alternatívou k tomuto adaptéru môže byť aj adaptér Genesis Tin 200. Ak chcete vedieť viac o obidvoch adaptéroch pozrite si najaké videa na youtube.
Zatím spokojenost.
- priaznivá cena
- jednoduchá manipulácia
- zatiaľ som nezaznamenal
Adaptér nasunutý na ovládač neprekáža. Ovladač po položení na nabíjačku hladko zapasuje na kontakty a vzápätí sa dobíja. Kontrolka v prednej časti signalizuje nabíjanie a dobitie. Balenie obsahuje USB kábel, použiteľný na napojenie z konzoly alebe z akéhokoľvek adaptéra. Spokojnosť.
- Výborná cena
- Led indikátor nabytia
- Nezaberá veľa miesta
- Nabíjanie dvoch ovládačov
- Kupovala som hlavne na nabíjanie len na kontakt aby sa nezničil usb-c konektor ako sa vždy stalo na starých ovládačoch
- Vzhľad - farebne sedí ku PS5
Zatiaľ som nadmieru spokojná. Nemám žiadne výhrady voči produktu.
Zobrazujem 41 - 60 zo 168 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...9 Ďalšie »